Luennot


Mikä on koira? -luento

Luennolla käydään läpi koiran kehitys nykypäivän roduiksi, mitä koirista tiedetään nyt (tunteet, käyttäytyminen, oppiminen), koiran elämänkaari sekä laji- ja rotutyypilliset tarpeet. Luento sopii niin uusille koiranomistajille, koiraa miettiville kuin jo kokeneellekin koiranomistajalle tietojen päivitykseen.

Luennon kesto on noin 1,5h ja se on katsottavissa 2kk tilaamisesta (YouTube).

Luennon hinta 20€  (sis. ALV 24%)


Virikeluento - maksuton!

Luennolla kerrotaan miksi koira tarvitsee virikkeitä ja mitä helppoja virikevaihtoehtoja on olemassa. Luento sopii kaikille koiranomistajille, olipa koirasi pentu, aikuinen tai jo vanhus, metsästys-, harrastus- tai ihan vaan kotikoira.

Luennon kesto on noin puoli tuntia. Pääset luentoon alla olevasta painikkeesta


Koiran kanssa näyttelyyn

Luennolla käydään läpi hieman näyttelysääntöjä, näyttelyyn ilmoittautuminen, näyttelypäivän kulku ja miten koiraa voi valmistella näyttelyyn. Luento sopii hyvin ekaa kertaa näyttelyyn aikovalle tai jos edellisestä näyttelystä on jo kulunut tovi.

Luennon kesto on yksi tunti ja se on katsottavissa 2kk tilaamisesta (YouTube). HUOM! Luento on nauhoitettu kesällä 2023 joten siinä puhutaan tulossa olevasta Taivalkosken ryhmänäyttelystä, tänä vuonna ei ole näyttelyä

Luennon hinta 15€ (sis. ALV 24%)Tilaa haluamasi luento tästä

Toimitan sinulle luennosta laskun sähköpostiisi ja laskun maksettuasi saat linkin luentoon