Kurssit


Arjen taidot ja pentukurssi

Kurssi sisältää aloitus(verkko)luennon ja viisi käytännön kertaa n.45min/kerta. Kurssi sopii kaiken ikäisille koirille ja siellä harjoitellaan koulutuksen perusteita (esim. kontakti) ja muita arjen perustaitoja (istuminen, luopuminen, hihnassa kulkeminen, luoksetulo). Ryhmä jaetaan tarvittaessa kahteen koirien iän mukaan (alle ja yli puolivuotiaat).

Kurssin hinta 80€/koira, sis alv 24 %. 

Seuraava kurssi alkaa elokuussa, ilmoittautuminen käynnissä!.


Arjen taidot mukavaan hihnalenkkeilyyn-kurssi

Kurssi sisältää aloitus(verkko)luennon, yksilöohjauksen ja neljä käytännön kertaa n.45min/kerta. Kurssi on tarkoitettu yli puolivuotiaille koirille ja etusijalla on arjen taidot/pentukurssin käyneet. Kurssilla harjoitellaan hihnassa kulkemisen perustaitoja, toisten koirien tai muiden koiraa jännittävien asioiden ohituksia ja tukitaitoja näihin tilanteisiin.

Kurssin hinta 85€/koira, sis alv 25,5 %.

Seuraava kurssi syyskuussa, ilmoittautuminen käynnissä


Rally-Toko

Rally-toko on 2000-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa kehitetty laji, joka yhdistää elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Rally-tokon tavoitteena on ohjaajan ja koiran välinen hyvä yhteistyö sekä hyvän koirankäsittelytaidon opettaminen ohjaajalle. Koiraa saa ohjata sekä suullisin käskyin että käsimerkein ja kannustaa koko suorituksen ajan.

Kurssi sisältää aloitusluennon ja viisi käytännön kertaa, hinta 80€/koira, sis alv 24 %. Kurssille otetaan 6 koirakkoa.

Tällä hetkellä ei vielä uutta kurssia suunnitelmissa.


Nose Work

Nosework on mukavaa yhteistä tekemistä sekä koiralle että ohjaajalle. Nosework aktivoi koiraa sekä nenänkäyttöön että aivotyöskentelyyn. Koira pääsee toteuttamaan lajityypillisiä tarpeitaan ja kehittämään itsevarmuuttaan. Koiran tehtävänä on tutkia etsintäalue ja löytää piilotetut kohdehajut. Ohjaajan tehtävänä on seurata koiran työskentelyä ja tarvittaessa olla tukena.

Kurssi sisältää aloitusluennon, neljä käytännön kertaa ja pienen aloituspakkauksen (mm. hydrolaatin), hinta 80€/koira, sis alv 24 %. Kurssille otetaan 6 koirakkoa

Kurssi käynnissä, seuraavan ajankohta avoin.


Näyttelyharjoitukset

Järjestän kysynnän mukaan näyttelyharjoituksia. Mukaan toivon koirakoita, joille näyttelyt ovat vielä uudehko juttu eikä koiran esittäminen kehässä ole vielä rutiinia tai kehäesiintymisessä on haasteita.

Harjoituksissa keskitytään siihen, miten näyttelytilanteesta saa koiralle miellyttävämmän ja näin ollen koira myös esiintyy kehässä edukseen.

 Hinta 5€/koirakko


Ajankohtaista

Näyttelyharjoitukset

Tällä hetkellä ei uusia treenejä sovittu. Jos olet kiinnostunut, minulta saa halutessaan kutsun WhatsApp ryhmään johon voi esittää toiveita treenien ajankohdista ja sieltä löytyy ajankohtaisin tieto treeneistä. 

Paikka Kaarihallin piha/kenttä, maksu 5€/koirakko MobilePay/OP siirto


Viikkotreenit

Avoimet treenit alkaa su 30.6, hinta 10€/koirakko/kerta. Jos olet kiinnostunut niin laita minulle WhatsApp viestiä! Maksu 10€/koirakko MobilePay/OP siirto/tilisiirto. Paikka vaihtelee.


Arjen taidot/pentukurssi,  ilmoittaudu 15.8. mennessä!

  • Kurssi sisältää aloitus(verkko)luennon ja viisi käytännön kertaa. Luento julkaistaan viikolla 34. Ensimmäinen ryhmäkerta keskiviikkona 28.8. klo 19, seuraavat ryhmäkerrat ke 4.9., 11.9, 18.9. ja 25.9. 

  • Kurssilla harjoitellaan koulutuksen perusteita (esim. kontakti) ja muita arjen perustaitoja (istuminen, luopuminen, hihnassa kulkeminen, luoksetulo). 

  • Ryhmä jaetaan tarvittaessa kahteen koirien iän mukaan (alle ja yli puolivuotiaat).

  • Kurssin hinta 80€/koira, sis alv 24 %.

Arjen taidot mukavaan hihnalenkkeilyyn, ilmoittaudu 1.9. mennessä!

  • Kurssi sisältää aloitus(verkko)luennon ja viisi käytännön kertaa. Luento julkaistaan viikolla 36. Yksilöohjaukset sovitaan viikolle 37. Ensimmäinen ryhmäkerta tiistaina 17.9. klo 18, seuraavat ryhmäkerrat ti 24.9., 1.10, ja 8.10.

  • Kurssilla harjoitellaan hihnassa kulkemisen perustaitoja, toisten koirien tai muiden koiraa jännittävien asioiden ohituksia ja tukitaitoja näihin tilanteisiin.

  • Kurssi on tarkoitettu yli puolivuotiaille koirille. Etusijalla arjen taidot/pentukurssin käyneet.

  • Kurssin hinta 85€/koira, sis alv 25,5 %.


Ilmoittautumiset kursseille  sähköpostilla koirapalvelu.unni(at)gmail.com. Kirjaa viestiin puhelinnumerosi, nimesi, koiran nimi ja ikä. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssimaksu laskutetaan ennen kurssin alkua, lasku tulee sähköpostiin.Asiakaspalautteet

"Luento oli todella hyvä aloitukseen ja valmisteli kurssille"


Arjen taidot -kurssilainen

"Koulutuskerroilla syventynyt, rauhallinen ja turvallinen ilmapiiri"


Pentukurssilainen

"Kivasti annoit vinkkejä koirille koirakohtaisesti :)"


Arjen taidot -kurssilainen