Kurssit


Pentukurssi

Kurssi sisältää aloitus(verkko)luennon ja viisi käytännön kertaa n.45min/kerta. Kurssi on tarkoitettu alle puolivuotiaille koirille ja siellä harjoitellaan koulutuksen perusteita (esim. kontakti) ja muita arjen perustaitoja (istuminen, luopuminen, hihnassa kulkeminen, luoksetulo).

Kurssin hinta 80€/koira, sis alv 24 %. Kurssille otetaan kuusi koirakkoa. 

Toukokuun kurssi käynnissä, seuraava kysynnän mukaan.


Arjen taidot -kurssi

Kurssi sisältää aloitus(verkko)luennon ja viisi käytännön kertaa n.45min/kerta. Kurssi on tarkoitettu yli puolivuotiaille koirille ja siellä harjoitellaan koulutuksen perusteita (esim. kontakti) ja muita arjen perustaitoja (istuminen, luopuminen, hihnassa kulkeminen, luoksetulo).

Kurssin hinta 80€/koira, sis alv 24 %. Kurssille otetaan kuusi koirakkoa.

Seuraava syyskuussa.


Rally-Toko

Rally-toko on 2000-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa kehitetty laji, joka yhdistää elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Rally-tokon tavoitteena on ohjaajan ja koiran välinen hyvä yhteistyö sekä hyvän koirankäsittelytaidon opettaminen ohjaajalle. Koiraa saa ohjata sekä suullisin käskyin että käsimerkein ja kannustaa koko suorituksen ajan.

Kurssi sisältää aloitusluennon ja viisi käytännön kertaa, hinta 80€/koira, sis alv 24 %. Kurssille otetaan 6 koirakkoa.

Aloitus viikolla 22, lisätietoja alla


Nose Work

Nosework on mukavaa yhteistä tekemistä sekä koiralle että ohjaajalle. Nosework aktivoi koiraa sekä nenänkäyttöön että aivotyöskentelyyn. Koira pääsee toteuttamaan lajityypillisiä tarpeitaan ja kehittämään itsevarmuuttaan. Koiran tehtävänä on tutkia etsintäalue ja löytää piilotetut kohdehajut. Ohjaajan tehtävänä on seurata koiran työskentelyä ja tarvittaessa olla tukena.

Kurssi sisältää aloitusluennon, neljä käytännön kertaa ja pienen aloituspakkauksen (mm. hydrolaatin), hinta 80€/koira, sis alv 24 %. Kurssille otetaan 6 koirakkoa

Ilmoittautuminen käynnissä, lisätietoja alla!


Näyttelyharjoitukset

Järjestän kysynnän mukaan näyttelyharjoituksia. Mukaan toivon koirakoita, joille näyttelyt ovat vielä uudehko juttu eikä koiran esittäminen kehässä ole vielä rutiinia tai kehäesiintymisessä on haasteita.

Harjoituksissa keskitytään siihen, miten näyttelytilanteesta saa koiralle miellyttävämmän ja näin ollen koira myös esiintyy kehässä edukseen.

 Hinta 5€/koirakko


Ajankohtaista

Näyttelyharjoitukset

Tällä hetkellä ei uusia treenejä sovittu. Jos olet kiinnostunut, minulta saa halutessaan kutsun WhatsApp ryhmään johon voi esittää toiveita treenien ajankohdista ja sieltä löytyy ajankohtaisin tieto treeneistä. 

Paikka Kaarihallin piha/kenttä, maksu 5€/koirakko paikanpäällä käteisellä (tasaraha) tai MobilePay


Viikkotreenit

Avoimet treenit vaihtuvalla aiheella, hinta 10€/koirakko/kerta. Aloitus kesä-heinäkuussa, lisätietoja myöhemmin!


Nose Work -kurssi,  ilmoittautuminen käynnissä!

  • Kurssi sisältää aloitus(verkko)luennon ja neljä käytännön kertaa. Luento julkaistaan viikolla 27. Ensimmäinen ryhmäkerta torstaina 11.7. klo 19, seuraavat ryhmäkerrat to 18.7., 25.7. ja 1.8. Kurssi sisältää pienen aloituspaketin (mm. hydrolaatin).

  • Kurssilla harjoitellaan Nose Workin perusteita.

  • Kurssin hinta 80€/koira, sis alv 24 %. Kurssille otetaan 6 koirakkoa.

Ilmoittautumiset kursseille  sähköpostilla koirapalvelu.unn(at)gmail.com. Kirjaa viestiin puhelinnumerosi, nimesi, koiran nimi ja ikä. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssimaksu laskutetaan ennen kurssin alkua, lasku tulee sähköpostiin.Asiakaspalautteet

"Luento oli todella hyvä aloitukseen ja valmisteli kurssille"


Arjen taidot -kurssilainen

"Koulutuskerroilla syventynyt, rauhallinen ja turvallinen ilmapiiri"


Pentukurssilainen

"Kivasti annoit vinkkejä koirille koirakohtaisesti :)"


Arjen taidot -kurssilainen