Ruokintaneuvonta


Oletko epävarma nykyisen ruokavalion sopivuudesta koirallesi? Tuntuuko, että koiran turkki on eloton vaikka koira vaikuttaa muuten terveeltä tai kertyykö koiralle jatkuvasti ylimääräistä kylkiin? Tai tuntuuko, että koira on laiha vaikka syö  valtavasti? Onko koiralla ylimääräistä rapsuttelua tai jatkuvia korvatulehduksia? Loppuuko metsästyskoiran kunto kesken kauden?

Alempaa löydät palveluiden kuvaukset ja hinnat. Täytä yhteydenottolomake sivun alaosasta niin olen sinuun yhteydessä parin päivän sisällä. Tapaamiset hoidan aluksi Teamsin välityksellä tai halutessasi puhelimitse. Käyttämäni lomakkeet ovat sähköisiä.

Olen suorittanut Koirien ruokinta-asiantuntijan 50 osp opinnot (eläintenhoidon erikoisammattitutkinnon osa) ja valmistunut Koirien ruokinta-asiantuntijaksi kesäkuussa 2024.Hinnasto

Ruokavalion tarkastus

Sisältää nykyisen ruokavalion kartoituksen ja energiantarpeen laskelmat sekä tarvittaessa ehdotuksen ruokavalion tasapainotukseen. Palvelu koostuu esitietolomakkeesta ja yhdestä n. 30min tapaamisesta.

40€

Ruokavalio terveelle koiralle

Sisältää nykyisen ruokavalion kartoituksen, energiantarpeen laskelmat sekä ruokintasuunnitelman tarpeiden mukaan. Palvelu koostuu esitietolomakkeesta, n. 30 min tapaamisesta, sähköpostiin toimitetusta ruokintasuunnitelmasta sekä seurantalomakkeista (mm. ruokapäiväkirja), joilla muutoksen sopivuutta voidaan tarkkailla.  Sopii esimerkiksi metsästyskoiran ruokinnan suunnitteluun tai painonhallintaan.

80€

Ruokavalio oireilevalle koiralle

Hinta määräytyy tapauskohtaisesti sisältäen  energiantarpeen laskelmat sekä ruokintasuunnitelman tarpeiden mukaan. Palvelu koostuu esitietolomakkeesta, yhdestä tai useammasta n. 30 min tapaamisesta, sähköpostiin toimitetusta ruokintasuunnitelmasta sekä seurantalomakkeista (mm. ruokapäiväkirja), joilla muutoksen sopivuutta voidaan tarkkailla.  

Suosittelen ensin kääntymistä eläinlääkärin puoleen jotta sairaudet saadaan suljettua pois tai mahdollisen diagnoosin perusteella suunnitella oikeanlainen ruokavalio. 

80-150€

Yhteydenottolomake